STRIKE PRO

Tyto stránky mají pouze informační charakter. E-shop je uzavřen.

Firma Strike Pro je na světovém trhu více jak čtyřicet let.
Produkce firmy získala velké množství cen na prestižních výstavách typu Efttex, Icast atp.
Krom toho, chytlavost woblerů Strike Pro potvrzují rybáři z celého světa. Ke svému neštěstí, ryby také.
Mimo vývoje vlastních modelů, se Strike Pro zabývá i výrobou replik modelů nejúspěšnějších woblerů jiných značek.

Nejedná se však o kopie (to dělají všechny firmy),v podstatě se jedná o jiný výrobek, který zlepšuje, nebo doplňuje svými vlastnostmi prototyp.
Není žádnou náhodou, že u zkušených rybářů v krabičkách leží originál a jeho replika vedle sebe.
Tento směr firmy Strike Pro rybáři vítají, protože pod jednou značkou mají možnost výběru replik woblerů těch nejúspěšnějších firem, které nejde koupit v jednom místě pod jednou,, střechou ".
K tomu můžeme říci, že řeč je o vysokokvalitním produktu, s velmi dobrou kompletací a za cenu dvakrát až třikrát,, a možná i čtyřikrát" nižší, nežli je cena prototypů.

Crazy Plankton 21 EG-182 
 
Strike Pro -Nordic Stage CZ.Jednoháček bez protihrotu. Wobler je tak dobrý, že nemít ho v krabičce alespoň několik kousků, se jeví jako víc než krátkozraké.Lipan, tloušť, proudník, plotice, perlín, cejn, jesen, parma, pstruh, okoun, bolen, candát... Jediné ryby, které tento "crazy" dosud nechytil jsou ty, které se nevyskytovaly v místě lovu...
Baby Pro 25 EG-036F 
 
Tento malinký wobler se díky své malé hmotnosti kolem 2 gramů, může pyšnit také vynikajícími vlastnostmi při nahazování. Miniaturní rozměry dovolují nástraze přilákat všechny druhy ryb: od velkých štik přes oukleje až po hrouzky!
Baby Rattlin 25 SP-100 
 
Ten nejmenší existující rattlin na celosvětovém rynku s rybařinou.Mnozí výrobci jen ztěží zvládli vyvinout rattlin o velikosti 50 mm. Firmě Strike Pro je jen ke cti, že si poradila s nelehkým problémem – vyvinout přesvědčivě chodící rattlin, velikosti menší než 50 mm. Vždyť ten jejich trpaslík nemá ani 25 mm.
UL Raider 28 EG-183 
 
Strike Pro -Nordic Stage CZ.Jednoháček bez protihrotu.
My Turn 31 EG-184 
 
Strike Pro.Jednoháček bez protihrotu. Wobler je tak dobrý, že nemít ho v krabičce alespoň několik kousků, se jeví jako víc než krátkozraké.
Mustang Minnow 35 MG-015,015SH 
 
Proč Mustang? Protože je opravdu "divoký kůň"! Těžko ho zvládnout, ale ochočit ho, vám poskytne krásné chvíle při lovu prakticky všech ryb.Nejvíce populární a možná nejvíce skandální nastraha mezi rybáři v celém světě.
Mustang Sport 35 MG-015NS 
 
Stávající modifikace Mustanga se ukázala být velmi úspěšnou.
Archback UL 35 EG-125E 
 
Nejmenší wobbler s velkým W - z unikátní série Archback. Opravdový bestseller mezi wobblery třídy UL. Dál nemá cenu mluvit,ale chytat s nim a chytat a chytat...
Fly Minnow 40 EG-098F,S 
 
Legendární wobbler od Strike Pro! Po dlouhou dobu byl nejmenší minnow, který měl praktický význam pro úspěšné rybaření. Aktuální dnes a doufáme, že i v budoucnu...
Pygmy Joint 40 EG-073J 
 
Na rozdíl od mnoha dvoudílných wobblerů mají hru nejen v ocasu ale v celém těle. Úspěšný při chytání tlouště, pstruha, okouna a candáta . Priority v uvedeném pořadí...
Midge 40 EG-074 
 
Univerzální wobbler UL třídy. Ve všech směrech. K dispozici jsou tři verze: plovoucí, neutrální, potápivý. Nejprodávanější model ve světě. Fantastická schopnost přitahovat rybu.
Cranky 40 EG-164 
 
Jestli někdo vedle vás chytá tlouště, ať již na jakoukoliv nástrahu, vezměte si Cranka a bez úlovku nezůstanete! A vašemu sousedovi to zkazí náladu.
Cranky 40L EG-164L 
 
Tento wobler je kombinací tříd Fat a Crank. Je úspěšný při lovu prakticky všech dravých ryb na malých a středně velkých řekách, ale také v příbřežních partiích velkých vod.
Pee Wee Crank 40. EG-010 
 
Tato nástraha disponuje skrytými a nečekanými rezervami a bude vás znovu a znovu udivovat.
Stumpy 40 EG-127F 
 
Menší plovoucí wobbler třídy Fat, s velmi kmitavou pohybovou hrou. Během letního horka zachraňuje rybáře velmi často před tím, aby nezůstal bez úlovku.